Min blogg

Velkommen inn i min forlatte verden. Siden handler om min hobby UE. Jeg elsker å dra til steder som er forlatt av ukjente grunner, og da igjen å dokumentere dette ved å ta bilder.

Om meg


Elsker: Fotografering, dyr, musikk,
Nicki84 er ei jente som er født i 1984.
Jeg elsker dyr. Kattene mine er de viktigste i livet mitt om dagen.
På fritida elsker jeg å dra til forlatte steder å ta bilder, elsker fortografering, lager scrappbooking, tegner, maler, data, musikk, dyr osv.

Jeg har drivi med UE i mange år, men ikke vært så aktiv på å legge ut bilder. Men før jeg fant ut at denne hobbyen min hadde et navn, så visste jeg ikke at det fantes noen adre som hadde samme int som meg. Jeg elsker alt av forlatte steder. 

Er det noe mer du lurer på, så vær ikke redd for å spørre. Ingen spørsmål er for dumme:P
Får vel ikke sagt det mange nok ganger, men alle bilder som brukes på denne bloggen er mine egne. Så ser helst ikke at det del sånn videre uten samtykke fra meg. © Copyright på alle bildene her inne, med mindre andre sider er oppgitt.

Ønsker du å bruke bildene mine, spør først og husk kildehenvisning.
Hvis du ønsker å vite hvor stedene jeg ikke har oppgitt er.
Send meg en mail på nicki84forlatt@gmail.com . fortell litt om hvorfor du er int. i stedet og litt om deg selv. Jeg har blitt litt mer sparsom på å oppgi steder og gi vekk informasjonen om hvor stedene er. Men hvis du har noen gode rurex tips tilbake, så blir jeg litt greiere med å gi bort hvor stedene befinner seg. Men jeg bruker mye tid på å finne disse stedene selv ved å sitte å titte på kart:)
 Jeg er ikke int. i grotter og undergrunner under byer og ttettsteder. Jeg ser etter forlatte gårder og hus, bunkere osv....
Kose dere.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hei, mitt navn er Ole Marius. Jeg er en fotograf(www.olemariusphotography.com) som leter etter forlatte gårder/hus til mitt neste prosjekt. Så på bloggen din at du hadde tatt bildet av et. Kan du fortelle hvor det står. Jeg hadde blitt evig takknemlig om jeg fikk svar:)

Mvh
Ole M

Nicki84 sa...

Hei.
Beklager seint svar. Jeg kan fortelle deg stedet, hvis du sender meg en mail på nicki84forlatt@gmail.com jeg legger aldri ut helt den nøyaktige lokasjonen offentlig.

Mvh
Charlotte